LYSTFISKERI NÆR KONGSØRE CAMPING

Lystfiskere kan glæde sig over de mange kystfiskepladser langs den varierede kystlinie eller ved Lammefjords-kanalerne, hvor karpefiskeriet er fornemt. Er man mere til en hyggelig ørredsø, byder Nordvestsjælland på 4 af slagsen, nemlig 2 ved Højby og 2 ved Svebølle.


Fisk og Fro

Prøv en ny måde at fiske på. Lej en Hobiekajak og tag ud at fiske

Kun 300 meter fra Kongsøre Camping, i Lammefjorden ved Sidingedæmningen er der rige muligheder for at fiske, både til lands og til vands. På Kongsøre Camping er der plads til både fiskegrej og små både, samt et hyggeligt fiskekøkken hvor du kan rense og tilbere dine fisk.


Kongsøre Skov & Kongsøre Næbbe. Kørevejledning: Fra Egebjerg køres mod Bråde. Kør igennem Bråde og drej til højre ad Sandskredsvej. Følg vejen til P-plads i skoven. Fra P-pladsen går man til højre mod Kongsøre Næbbe. Fra Abildøre køres ad Næbbevej til P-plads. Kongsøre Næbbe ligger lige for. Fiskearter & Sæson: Havørred - hele året men særligt forår, efterår og vinter. Hornfisk i maj. Fladfisk kan også træffes. Bundforhold: Varieret bund med sand, ålegræs og muslingebanker. Waders en fordel.


Løgtvedgård Sø, Kalundborgvej 78, 4470 Svebølle, Tel. 2811 6630.

I den ca. 50.000 m2 store sø udsættes ørreder i størrelsen 0,5 til 8 kg. Foruden gode fiskemuligheder byder området på dejlige naturoplevelser. Der er opstillet borde og bænke både udendørs og indendørs. Børn til og med 12 år halv pris. Desuden findes en legeplads for mindre børn. Der er åbent hver dag i hele sæsonen fra solopgang til solnedgang.

Se evt. flere muligheder på Odsherreds Turistbureau